Ultimate magazine theme for WordPress.

Близките на Слави Трифонов силно притеснени за здравето му

0

- Advertisement -

Близките на Слави Трифонов са силно притеснени за здравословното му състояние, след като стана ясно, че е дал положителна проба за Ковид-19.

Той е под двуседмична карантина и до момента не е давал официална информация за състоянието си. Единствено в деня на изборите разкри, че има симптоми на коронавирус и се е самоизолирал. Едва на 10 април Слави си е направил PCR, който е показал положителен резултат.

Приятелите на Слави и най-вече сестра му Петя, която е лекар, се притесняват Трифонов да не получи усложнение. Както е известно, той има редица здравословни проблеми, сред които заболяване на очите, и ставни проблеми и ретробулбарен неврит. Заради тях той е на кортикостериоди и редица съдоразширяващи препарати.

Близките му са силно обезпокоени, че коронавирусната инфекция може да влоши допълнително здравословните му проблеми, тъй като китайската зараза удря именно по слабите звена в организма.

В интернет неговите последователи също са притеснени и всеки ден го заливат със стотици писма. Разбира се, има и такива, които не вярват, че 54-годишният шоумен и новоизлюпен политик е болен. Според тях оправданието с Ковид-19 е твърде удобно, за да се покрие покрай ситуацията с изборите и новия парламент.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече