Ultimate magazine theme for WordPress.

От последния час: Ето какво се случва с болния от Ковид Иван Христов и съпругата му

0

- Advertisement -

Вече от близо две седмици продуцентът Иван Христов и съпругата му Ирина Тенчева се борят с коронавирус. Двамата получиха усложнения и се наложи да бъдат хоспитализирани.

В болничното заведение им правеха вливки от антибиотик и други лекарствени препарати, като Ирина се стараеше да държи в течение последователите си за здравословното им състояние с Иван. От няколко дни двамата не са актуализирали информацията около тях, което стресна близките им.

Първи Mister.bg узна какво се случва със семейството на продуцента на „Фермата“. И новините са добри. Тв водещият е бил изписан заедно с половинката си и двамата са си вече у дома. Лечението им обаче продължава, тъй като все още не са се възстановили напълно.

Иван е неглижирал състоянието си и не е приемал нищо за симптомите, които усетил още в началото. За разлика от него, Ирина била по-дисциплинирана и опитвала лечение с холистични методи, които не дали резултат. След няколко дни на домашно лечение се наложило двойката да бъде хоспитализирана.

Иван и Ирина имат общо 4 деца, като Тенчева има момче и момиче от предишния брак, а Иван – момиче от връзката си с Ава. След като се ожениха, Ирина забременя с общото им дете Самуил.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече