Ultimate magazine theme for WordPress.

Слави ненавиждан в родното си село! Ето какво разказват за него в Учиндол

0

- Advertisement -

Висока избирателна активност е регистрирана в Учиндол. От общо 200 души в прословутото село на Слави Трифонов, което той често споменава, 199 са дали гласа си. Но не за Дългия!

Едва 22 души са гласували за шоумена, което е доста учудващо, имайки предвид привързаността на Трифонов към селото и жителите му. Странно е също и че в Плевен, където е завършил средното си образование, гологлавият водещ не получи очакваното доверие. Плевенчани предпочетоха да подкрепят опозицията на Слави в лицето на ГЕРБ.

Резервираността от страна на земляците на Дългия някои си обясняват със завист. Според други обаче липсата на подкрепа си е напълно заслужена от него. Той винаги е бил отдръпнат от жителите на Учиндол, не поддържа връзка и със съучениците си в Плевен.

„Какво ще направи Слави?! Та той е един шоумен. На нас бедните не ни трябват зрелища, а хляб. Нема да се справи. Много високо си е вирнал носа и е забравил за назе простосмъртните“, разказва дядо Петко от Учиндол (днес – село Тодорово).

Самият Трифонов е признавал, че не обича детството си. Не е дружал с никого и се е чувствал самотен. Играел единствено със сестра си и нямал приятели. Той не уточнява дали сам е странял от хората или те не са го харесвали, но съдейки по „симпатиите“ към него днес в родното му село, определено не е желан там.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече