Ultimate magazine theme for WordPress.

Изкуството на сделката: 4 лесни начина да получите отстъпка за нова кола

0

- Advertisement -

Пазарлъкът е изкуство, за което всеки мъж трябва да е подготвен. Особено щом става въпрос за купуването на кола. Инвестицията не е никак малка, а това, което получаваш насреща – противно на разбиранията – не е на късмет. Чрез информираност, технологии и малко самодисциплина все още можете да преговаряте за реалистична сделка, като същевременно си спестите парии тревоги.

Бъдете гъвкави, но упорити

Когато сте се спрели на колата, която искате да купите, е добре не само да знаете нейните характеристики, но и ценовите точки. Повечето модели имат множество нива на оборудване с градуирани цени за стандартно и допълнително оборудване. Изкушаващо е да заредите кола с всичко налично, но можете буквално да удвоите цената на базови модел. Затова запазете бъдете разумни и инвестирайте само в необходимото.

Докато знаете кога да изтеглите чертата и да не бъдете насочени към „сделка“, която всъщност е по-скъпа, пак можете да вземете колата, която искате, без да харчите прекалено много за неща, които не са ви необходими.

Бъди търпелив

Когато обичате автомобилите и сте склонни към незабавно удовлетворение, е трудно да се придържате към една и съща кола повече от година. Получаваме това, защото сме били там. Но също така мразим да губим големи пари за импулсна покупка, вместо да чакаме няколко месеца, за да получим щедра отстъпка за нова кола.

Като цяло е разумно да купувате през ранните или късните месеци на годината, когато паричният фокус на повечето хора е другаде, въпреки традиционно страхотните автомобилни сделки, които могат да бъдат сключени. Някои от тези стимули, като отстъпки, събития за продажби и нискотарифно финансиране, сега се появяват в средните месеци, така че не оставяйте информираността си през останалата част от годината.

Посещавайте дилъра и периодично виждайте потенциалния си продавач, показвайки, че сте сериозен за нова кола, но не сте отчаян. Просто не чакайте прекалено дълго, като например, докато старата ви кола умре и ви трябва абсолютно веднага нова кола.

Колко ново трябва да бъде?

Бъдете честни със себе си и решете дали наистина трябва да вземете доставка на абсолютно нова кола от камиона. Ако можете да живеете с няколко цифри на одометъра, можете да запазите големи числа на долния ред, като същевременно сте първият човек, който го е регистрирал. За да получите отстъпка за нов автомобил по този начин, разгледайте демонстрации на дилъри или непродадени автомобили от последната моделна година. Още повече е във ваша полза, когато даден модел е преработен. Тогава дилърите стават особено нетърпеливи да изчистят всички останали наличности, които имат, преди да пристигнат моделите от следващото поколение.

Пазарувайте наоколо … наистина наоколо

Вземете оферти от конкурентни дилъри в района и региона. Скачайте онлайн и преглеждайте дилъри с голям обем, дори и да са извън държавата. Мнозина имат редовни доставки, като същевременно предлагат значителни отстъпки.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече