Ultimate magazine theme for WordPress.

Доцент Захариев сваля зимното шкембе с айран

0

- Advertisement -

Емил Марков, който играе доц. Петър Захариев в „Откраднат живот”, никога не се успива. Всяка сутрин към 7 часа той кръстосва централните столични паркове със своята домашна любимка Рая. Кучето на известния актьор и сценарист не е расов екземпляр, с жена му Албена Павлова са го намерили на междуселски път и от тогава го обсипват с грижи.
Онзи ден Емил отново изведе псето си на разходка. Преди с животното да стигнат до градинката, артистът посети кварталната пекарна, но не си купи оттам дежурната баничка, с каквато папараците ни неведнъж са го засичали по улиците. Този път той си взе само айран. Явно Марков е минал на диета, с която се надява да свали натрупаните през зимата килца. Екранният доц. Захариев не е напълнял драстично, но е пуснал шкембе през студените месеци, в които е похапвал предимно калорични храни.
Емил изпи мътеницата си, още преди да стигне до парка. В градинката той свали каишката на Рая и я пусна да тича с другите кучета. Докато домашната му любимка сновеше по тревата, стопанинът й четеше поставените край алеите информационни табла и билбордове.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече