Ultimate magazine theme for WordPress.

Етиен Леви: Коронавирусът е пуснат с цел! Някой ден истината ще излезе наяве

0

- Advertisement -


Който е живял през 80-те години на миналия век, няма как да не помни изпълненията на естрадната група „Трик”. Две дами и мустакат снажен господин правеха такова шоу с песните и кръшните си танци, сякаш не бяха соцзвезди, а дошли на гастрол западняци. Репертоарът им беше леснозапомнящ се, а клиповете – невиждано лъскави за времето си.

В годините на прехода култовата формация се разпадна, но преди пандемията започна процес на възраждането й. Мъжкият й двигател – Етиен Леви, пък е звезда и на „Като две капки вода”. Той отговаря за музикалната подготовка на участниците още от първия сезон на шоуто.

В момента шоуто тече въпреки локдауна и Етиен не се притеснява, че ще се зарази, защото го е изкарал.

„Това сега е особен вид прочистване на човечеството. Може да ме изкарат привърженик на конспиративните теории, но съм убеден, че КОВИД-19 не е естествен вирус, генно модифициран е, пуснат с цел или изпуснат. Някой ден истината ще блесне и ще бъде потърсена сметка на виновните“, казва Леви в интервю за „Уикенд“.

Самият той е прекарал тежко инфекцията.

„Миналата година на 30 октомври се разболях от КОВИД-19. Карантината на мен и жена ми приключи на 21 ноември. Една седмица след това намерих сили да участвам като гост в полуфинала на „Маскираният певец”. Маги Хавладжиян ме поздрави и  ме попита откъде съм намерил сили да дойда седмица след боледуването и да направя такъв фурор. „Луд умора няма, само се поти! Професионалистът милее за сцената и обича публиката”, казах“, смее се Етиен.

Той все пак е оптимист, че има вселенски закони, според които не може да е вечно лошо, ще дойде и добро.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече