Ultimate magazine theme for WordPress.

И третият син на Тервел Пулев е кръстен на български цар! Боксьорът 9 месеца крил за бебето от суеверие

0

- Advertisement -

И третият син на Тервел Пулев бе кръстен на български цар. Момченцето се роди днес, навръх Благовещение, и се казва Самуил, по примера на братята си – Калоян и Аспарух.

„Много сме щастливи, че имаме нов член на семейството и по традиция носи име на български владетел. Но най-много съм доволен, че Диана и бебето са в отлично здраве, след като Самуил Тервел Пулев тази сутрин „дойде“ на бял свят! В духа на библейската традиция Благовещение е ден, в който християните почитат майката и грижата й към децата. Това е един от големите празници по време на Великия пост“, съобщи самият Тервел благата вест.

Всъщност още снощи боксьорът за първи път разкри, че с Диана чакат бебе: „В последния 12-и рунд се намира нашето семейство, ако приложим професионалната боксова терминология за фазата от бременността на моята половинка в живота – Диана.

Слабо е да кажа, че изключително много се вълнуваме, но най-късно утре – 25 март, на бял свят трябва да се появи още един човек с фамилията Пулев – в мъжки род, защото прогнозите са да бъде отново момче!“.

Тервел и Диана пазели в тайна бременността й от суеверие. Двамата били на мнение, че има твърде много зложелатели около тях, които им завиждат и предпочели да разкрият новината едва в последните часове.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече