Ultimate magazine theme for WordPress.

Жоро Игнатов още не може да прежали леля си! Намразва Коледа заради нея

0

- Advertisement -

Журналистът от „Съдебен спор“ Жоро Игнатов мрази Коледа, защото на този ден погребва най-близките си хора.

В интервю за „Биограф“ той споделя, че най-тежките му моменти в личен план са загубите на близки кора. На бабите, които са присъствали в живота му, на леля му, която го гледала с много голяма любов, когато родителите му били твърде ангажирани. Много е страдала, че няма свои деца, но накрая казва: „Всъщност съм била благословена, че нямам деца, но имам теб. Ти си моето дете! Ти си моето всичко!“, каза Жоро Игнатов.

Той има много красиви спомени с леля си. Много тежко преживял загубата й. Грижил се за нея до последно. „Два месеца преди да навърши 80 години, издъхна в ръцете ми. Това е голяма липса и болка за мен! Казваше ми: „моето пиленце“, а аз й казвах: „лельо Пиле“. За мен тя си остана „леля Пиле“. Ако трябва да направя нещо, си мисля как тя би го направила и какво би ми казала“, сподели Жоро Игнатов.

Иска му се да вярва, че животът не приключва на земята, а един ден отново ще се срещнат. „Тя ме чака. Знам! И съм сигурен, че докато се срещнем отново, ме подкрепя и ми помага и ме закриля!“, каза Жоро Игнатов.

Леля му починала преди 14 години, както и баща му. И то на Коледа. „Намразих Коледа. Винаги я свързвам със смъртта на леля“, споделя журналистът.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече