Ultimate magazine theme for WordPress.

Ето защо махнаха Калин Врачански от „Братя 2“ (Актьорът бесен)

0

- Advertisement -

Калин Врачански е смъртно обиден на колегите си в сериала „Братя” на Нова телевизия, научи „Уикенд”. Звездата на продукцията, който бе най-разпознаваемото лице в нея в началото на първия сезон, не можел да прости, че зрителите не го харесват толкова, колкото очаквал. От огорчение той спрял да разговаря с екипа и не се появил дори на партито след финала на снимките на сезон 2 преди десетина дни, твърдят запознати.

Още в първите епизоди на „Братя” 2 героят на Калин – Борис Донков, изчезна. Това решение на сценаристите изхвърли актьора от снимачния процес за много дълго време, въпреки че неговото лице е основното, с което се рекламираха новите епизоди. Според слуховете, екипът е търсел начин да намали екранното присъствие на Врачански, без в същото време да се лиши от неговия герой, който е основен за сюжета – единият от двамата братя, около които се върти действието. Най-хитрото решение било Боби да изчезне.

Оказва се обаче, че не само героят, но и самият Калин като че ли се е изпарил от компанията в „Братя”. Няма го в нито един от клиповете от снимачния процес, които напоследък се разпространяват от почти всички други актьори в продукцията. Звездата пази толкова стриктно мълчание около сериала, че създава усещане, че въобще не се интересува от него. Колежката му Йоанна Темелкова например, за чиято героиня Лора преди началото на сезон 2 не беше ясно дали е жива, не спря да пуска в социалните мрежи снимки от работата в „Братя”, макар да не разкриваше дали продължава участието си в продукцията. За разлика от нея Калин се държи така, все едно никога не е работил там.

Говори се, че звездата не можел да преглътне, че публиката харесва колегите му повече от самия него. Както е известно, екранният му брат Владимир Михайлов, за когото малко зрители бяха чували, преди да го видят в ролята на Денис Топал, бързо стана най-популярното лице в сериала и бе обявен за новия секс символ на телевизията.

Напусналият сцената преди цели 17 години актьор Стойо Мирков също се превърна във всеобщ любимец за броени дни с ролята на ченгето Калин. Със зрителската обич се окичиха и „Боксьора” Леарт Докле, Искра Донова като Ива, младата Дария Хаджийска като Вики и Мартин Петков като Симката.

Колкото повече звезди заблестяват в „Братя”, толкова повече потъва славата на Калин Врачански. Това ударило сериозно по егото на актьора, твърдят хора от продукцията. Досега той не е преживявал подобно фиаско. В каквито и тв продукции да е участвал, дори и в безспорни провали като „Господин Х и морето”, Калин неминуемо е бил голямата звезда на екрана. Сега за първи път изпада в миманса и според запознати, го преживява изключително трудно.

Стигнало се е дотам, че колегите му да се опитват да го убеждават колко е важен за тях. Но въпреки техните уверения актьорът виждал провала си и, вместо да вини себе си, търсел причината в другите. Дари на зрителите им прави впечатление странното поведение на Врачански. „Сърдит ви е, че харесвате повече брат му”, шегуват се те помежду си в коментари на фен страницата на „Братя” във Фейсбук.

Обиденият Калин отказал всякакви контакти с колегите си извън задължителното работно общуване. Не се появил и на заключителното парти в края на снимките на новия сезон. Там са били всички останали актьори, включително епизодичните. Празника са уважили сценаристи, оператори, организатори, режисьори, гримьори и технически сътрудници. Само Калин отсъствал.

По подобен начин преди време реагира и друг синеок актьор от продукция на Нова телевизия. Това е Веселин Плачков. Той бе една от звездите в излъчения през есента на 2019 г. сериал „Пътят на честта”. Но заради многото изисквания на актьора към сценария героят му бе убит. Плачков се обиди и, също като Врачански, не се появи на партито след края на снимките.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече