Ultimate magazine theme for WordPress.

Кон хвърлил булката на звезда от сериала „Съни бийч” Даниел Цочев (Прави си курбан всяка година)

0

- Advertisement -

Екстремно детство, екстремна сватба и екстремна кариера има актьорът Даниел Цочев. Звездата от сериала „Съни бийч“, който влезе в ролята на хотелиера Тасев, има и приз „Златен глас” за озвучаването на д-р Хаус. Но най-трудната роля за него си остава тази на Апостола в телевизионния филм „Тайната вечеря на Дякона Левски” от Стефан Цанев.

Не по-малко трудна е била и сватбата му, само че не за него, а за булката, която трябвало да дойде на кон.

Идеята му дошла от филма „Добра година” с Ръсел Кроу, който и двамата с жена му Нели много харесвали.

„През 2014 г. валя от 1 април до края на октомври всеки ден, но точно на 7 юни – датата на сватбата ни, беше слънчево и нещата се случиха. Нели пристигна, яздейки кон, с народна певица и гайда. Аз я чаках в лозята с кметицата. Нашето брачно свидетелство е  № 001 в село Могилово“, спомня си Даниел Цочев.

После обаче разбира, че ритуалът не минал без гафове. „Разплаках се, разбирайки, какво съм й причинил с тази идея. Научих за екшъна в лозята – докато са чакали с кума да им дадем знак да дойдат при нас, конят е хвърлил Нели, но въпреки това, тя се е качила отново“, разказва 57-годишният актьор в интервю за „Уикенд“.

Също толкова екстремно е било детството му. Правел доста бели и имал рани по тялото, чупел си главата, а веднъж дори щял да извади две голи жици от контакта.

„Играех си на балкона. Ключът на печката беше превъртян, а върху нея имаше постлани картони и пластмасови купи. Отидох до книжарницата за материали и връщайки се, видях, че хора на улицата гледат към нашата тераса, от която излизаше дим.

Оказа се, че съм направил пожар. Влязох тичешком в жилището и направих първи опит да се самоубия, вземайки лейка с вода, за да гася огъня. Посегнах дори към голите жици, за да изключа печката от контакта, но съседите ми започнаха да крещях да не го правя. Отдръпнах се. Ако не ги бях послушал, нямаше да си говоря сега с вас. Оттогава си правя курбан за здраве на 18 април. 47 години минаха от онзи кошмарен ден“, спомня си екранният Левски.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече