Ultimate magazine theme for WordPress.

„Забраненото шоу на Рачков“ ТОТАЛЕН копи-пейст! Вижте кого окраде! (Зрители: Дано не оскверни паметта му)

0

- Advertisement -

„Забраненото шоу на Рачков“ се оказа крадено. За това алармираха зрители на първия епизод от дългоочакваното предаване.

Близо месец то бе забулено в мистерия, като не се издаваше дори името на шоуто. Никой нямаше представа какво точно подготвя любимия комик до вчера – 7 март, когато бе премиерата. Уви, голяма част от зрителите останаха безкрайно разочаровани.

Според тях „Забраненото шоу на Рачков“ е едно към едно с „Как ще ги стигнем… с Тодор Колев“, чието шоу трупаше рейтинг много преди Слави Трифонов и други да се сетят за подобен формат.

Димитър Рачков не само копираше идеята и структурата на предаването, но дори поведението на покойния комик и начина на комуникиране с гостите.

„Толкова ли не можа да измисли нещо по-оригинално, а все трябва да копира от някого?! Дано поне не оскверни паметта му“, коментират зрители на страницата на шоуто.

Някои пък откриха прилики с едно друго легендарно шоу от 90-те – „Улицата“, особено откъм скечове и хумор. „Улицата“ обаче бе шедьовър, с уникални лафове и скечове с именити актьори като Кръстьо Лафазанов, Мая Новоселска, реж.Теди Москов и др. За времето си то нямаше аналог, докато в наши дни подобни забавни формати са отживелица. Така зрители определиха „Забраненото шоу на Рачков“ – като претоплена манджа, ама развалена.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече