Ultimate magazine theme for WordPress.

Иво Аръков счупил пръст по време на снимки (+Какво разкри за новата си роля)

0

- Advertisement -

Със сериозна контузия се сдобил актьорът Иво Аръков по време на снимки. Става въпрос за лентата „Кецове“, където на една от сцените неговият колега… толкова се вглъбил в ролята си, че му счупи кутрето.

„Снимките бяха на ръба на скала и непрекъснато бяхме под напрежение да не се подхлъзне някой от нас и да не падне в пропастта. Във филма има една сцена, където притискат главата ми в Мавродиев, който ме арестува. Той така ме беше натиснал с крак в земята, че с коляното си успя да ми контузи кутрето на ръката. То се счупи тогава, а такава травма нямаше по сценарий“, припомня си горчивия спомен Аръков.

В професията му е имало и други стресови ситуации. Така например в турския сериал „Ирония на съдбата” актьорът е трябвало да снима гол до кръста в хамбар при около нула градуса. „Беше шок и за тялото и за душата“, разказва водещия на „Мармалад“ в интервю за „Уикенд“.

В момента пък текат снимките към новия сериал „Белези“, който стартира по Би Ти Ви на 22 февруари. В лентата Аръков ще играе ролята на Никола, който определя като много интересен персонаж.

„Героят ми Никола не може да се нарече аутсайдер, въпреки че дълго време не е бил част от фамилията. Той търси пътека, чрез която да се върне отново при роднините си. Носи самотата и тъгата в себе си заради редица нещастия, които са му се случили. Неговият истински баща не присъства в живота му и не се знае къде е, а майка му пък загива в катастрофа. Има доведен родител, който го изпраща при друг баща… Цялата тази самота го е превърнала в отшелник, който трудно може да намери вътрешния баланс и който не умее да споделя“, разкрива Аръков.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече