Ultimate magazine theme for WordPress.

ГОРЧИВО! Юксел Кадриев се ожени тайно за гъркиня

0

- Advertisement -

Оженил ли се е Юксел Кадриев тайно за гъркинята Мария, с която има сантиментален романс през последните две години? Това се чудят зрителите на bTV. Хипотезата възникна, когато Юксел се яви в „Търси се“ с халка на безименния си пръст на лявата ръка, предаде „Уикенд”.

Според последните слухове обаче връзката между младата Мария и Кадриев е приключила покрай пандемията. През изминалата година той редовно я посещавал в родния й Солун, но в крайна сметка разстоянието между двамата се оказало пагубно и гъркинята скъсала с новинаря. Какви са истинските взаимоотношения между двамата може само да се гадае.

Кадриев не крие, че иска още деца. Той е отдаден баща на дъщеря си Габи, която е от бившата му съпруга, оперната певица Бонка Георгиева. След развода момичето избра да остане да живее с татко си и признава, че той й е пример в живота и човекът, който я подкрепя във всичко. Габи кандидатствала маркетинг в НБУ, а след като я приели, Бонка и Юксел се договорили да си поделят по равно таксата й за обучение – около 3200 лева. годишно.

„След раздялата с майка ми аз избрах да остана при баща ми. Бях на 7 години. Понякога не му е било лесно, но той е най-силният човек, когото познавам“, емоционално призна Габи. Тя призна, че разводът е бил изключително труден и доста време са ходили по съдилища докато се разберат. Самият Юксел също не скри огромното си вълнение от обичта, която изпитва към единствената си дъщеря.

След развода майката на Юксел, която наричат Гина, се преместила при него и внучката си в столицата, за да може да му помага в отглеждането на детето. Останала в София 10 години. Когато отгледала внучката си, Гина се върнала при мъжа си в Оряхово.

„Ако не бяха майка ми и баща ми, нямаше да успея да се справя с родителските си задължения и моята отдаденост на работата“, откровено признава Юксел. Новинарят се опитал да убеди майка си и баща си да продадат имотите си в крайдунавското градче и да се преместят в София, за да бъдат близо до сина си и до най-добрите лекари. Баща му, който от години имал проблеми със сърцето, категорично отказвал да се премести в големия град.

„Не ща да ходя в София, за какво ми е? Тука съм роден, тyка ще си умра“, категоричен бил Феми, който се ужасявал от мръсния въздух и шума в столицата.

Жена му Гина нямала нищо против да е по-близо до единствената им внучка, но била солидарна със съпруга си.

В Оряхово те живеели трудно. Гина била готвачка в местната детска градина, а след това се преквалифицирала в шивачка. Баща му Феми пък се трудел в механозавода. Голяма част от доходите им отивали за прехраната. Като повечето родни пенсионери, гонещите 80-те родители на водещия затваряли буркани със зимнина.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече