- Advertisement -
Локдаунът в България и затворените заведения буквално съсипаха бизнеса на кулинарния гуру Борис Петров. Един от най-арогантните готвачи у нас изнемогва под ударите на кризата и е пред фалит.
Неговият ресторант не работи от ноември месец насам и докато повечето заведения успяват някак да оцелеят с поръчки за вкъщи, ресторантът на шеф Петров няма дори такива клиенти. Заради по-изчанчените му ястия и високите цени хората почти не поръчват от заведението му и предпочитат по-bюджетна храна в условията на криза.
„Ще горите в ада, мизерници, и невежеството ви няма да е оправдание! НОЩ, нямате никакъв срам“, негодува ежедневно през Фейсбук профила си шеф Петров.
Той е един от най-върлите противници на затварянето на заведенията и съответно – най-ощетенияt. За разлика от него, например, шеф Манчев е по-облагодетелстван, тъй като може да разчита на риалити предаването „Черешката на тортата“.
Заради агресивното си поведение и лют език обаче никой не би поверил кулинарно предаване на шеф Петров.
Готвачът стигна дотам, че да продава чесън през Фейсбук. „Био ферментирал черен чесън, който регенерира организма след Ковид-19 и е подходящ за хора с онкологични заболявания“ – така Борис Петров рекламира зеленчука, който предлага срещу 4,50 лв за 40 г. За съжаление естественият антибиотик не се харчи особено добре.

Ke vi eba makqta!