Ultimate magazine theme for WordPress.

Шеф Борис Петров мизерства! Коронакризата го удари жестокого удари жестоко

1

- Advertisement -

Локдаунът в България и затворените заведения буквално съсипаха бизнеса на кулинарния гуру Борис Петров. Един от най-арогантните готвачи у нас изнемогва под ударите на кризата и е пред фалит.

Неговият ресторант не работи от ноември месец насам и докато повечето заведения успяват някак да оцелеят с поръчки за вкъщи, ресторантът на шеф Петров няма дори такива клиенти. Заради по-изчанчените му ястия и високите цени хората почти не поръчват от заведението му и предпочитат по-bюджетна храна в условията на криза.

„Ще горите в ада, мизерници, и невежеството ви няма да е оправдание! НОЩ, нямате никакъв срам“, негодува ежедневно през Фейсбук профила си шеф Петров.

Той е един от най-върлите противници на затварянето на заведенията и съответно – най-ощетенияt. За разлика от него, например, шеф Манчев е по-облагодетелстван, тъй като може да разчита на риалити предаването „Черешката на тортата“.

Заради агресивното си поведение и лют език обаче никой не би поверил кулинарно предаване на шеф Петров.

Готвачът стигна дотам, че да продава чесън през Фейсбук. „Био ферментирал черен чесън, който регенерира организма след Ковид-19 и е подходящ за хора с онкологични заболявания“ – така Борис Петров рекламира зеленчука, който предлага срещу 4,50 лв за 40 г. За съжаление естественият антибиотик не се харчи особено добре.

1 Коментар
  1. shef Petrov казва

    Ke vi eba makqta!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече