Ultimate magazine theme for WordPress.

Барбароните! Гъбаркат Фики заради наднормено тегло! Синът на Тони Стораро пак нашишкавя

0

- Advertisement -

Скъсват от подигравки фолк певеца Фики Стораро и неговото семейство заради наследствения обезитет. Въпреки че не излиза от фитнес залата и приема всякакви добавки, Фики отново е напълнял и по всичко личи, че не може да избяга от гена си. Зевзеци се шегуват с популярната фамилия, като ги сравняват с Барбароните.

Повод за подигравките стана рекламен клип с участието на Фики. Сниман в цял ръст с бял панталон и широка риза, синът на Тони Стораро наистина изглежда доста нашишкавял. „Издрах ти Барбарона“, кискат се в мрежата.

Нека припомним, че като тийнейджър Фики е имал сериозни проблеми с килограмите, заради което е търпял жестоки подигравки. Така ваенето на мускули се превръща във фикс идея за него и навлизайки в поп фолка вече е здрав като канара. И отново става обект на подигравки – този път заради химията, която ползва, и най-вече несъразмерното тяло.

Към днешна дата Фики се е върнал почти на старото положение. Явно социалната изолация и затворените фитнес зали в комбинацията с хубавия семеен живот са се отразили пагубно на исполинското му тяло. На снимките му в Инстаграм обаче изглежда все толкова безупречно. Явно фотошопът си казва думата.

Прегледана: 66378

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече