Ultimate magazine theme for WordPress.

Барбароните! Гъбаркат Фики заради наднормено тегло! Синът на Тони Стораро пак нашишкавя

0

- Advertisement -

Скъсват от подигравки фолк певеца Фики Стораро и неговото семейство заради наследствения обезитет. Въпреки че не излиза от фитнес залата и приема всякакви добавки, Фики отново е напълнял и по всичко личи, че не може да избяга от гена си. Зевзеци се шегуват с популярната фамилия, като ги сравняват с Барбароните.

Повод за подигравките стана рекламен клип с участието на Фики. Сниман в цял ръст с бял панталон и широка риза, синът на Тони Стораро наистина изглежда доста нашишкавял. „Издрах ти Барбарона“, кискат се в мрежата.

Нека припомним, че като тийнейджър Фики е имал сериозни проблеми с килограмите, заради което е търпял жестоки подигравки. Така ваенето на мускули се превръща във фикс идея за него и навлизайки в поп фолка вече е здрав като канара. И отново става обект на подигравки – този път заради химията, която ползва, и най-вече несъразмерното тяло.

Към днешна дата Фики се е върнал почти на старото положение. Явно социалната изолация и затворените фитнес зали в комбинацията с хубавия семеен живот са се отразили пагубно на исполинското му тяло. На снимките му в Инстаграм обаче изглежда все толкова безупречно. Явно фотошопът си казва думата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече