Ultimate magazine theme for WordPress.

Отново сам! Веселин Ранков се раздели с поредната си любов

0

- Advertisement -

Веселин Ранков посрещна новата година без муза, която да го вдъхновява на сцената и пред камерите. Актьорът от Театъра на армията, който през последните години се прочу и като слабохарактерния шофьор на линейка Васко в „Откраднат живот“, неотдавна се е разделил с дамата, на която възлагал надежди за успешна и дълготрайна връзка.

Ранков, чийто глас звучи от десетилетия в тв ефира, озвучавайки прочути персонажи от култови филми и сериали, е известен в гилдията и като ценител на дамските прелести и търсач на емоции.

Днес 61-годишният представител на огнената зодия Овен има единствен брак и четири деца от различни жени. Нито един от наследниците на актьора обаче до този момент няма общо с Мелпомена. Първородният му син Стефан е финансист в Лондон, номер 2 Никола е в Щатите, където печели като експерт в космическите технологии, пише „Галерия“.

Ако някой все пак би могъл да избере пътя на бащата, то това е третото момче в династията, Иван, въпреки че сега учи право в Мадрид. Като дете дебютира в „Принцът и просякът“ на Мариана Евстатиева, а през 2014, вече на 17, поема главната роля във филма на Захари Паунов „Омбре“.

Всички го убеждават, че киното е в кръвта му, но той се отказва, тъй като отлично знае, че в седмото изкуство има повече ядове и по-малко пари. Татко му Веселин напразно го навива да се заеме с професията. Единственото момиче с известната фамилия сега е абитуриентка и щe кандидатства медицина. Самият Веселин Ранков като младеж се вижда като хирург, но меракът бързо му минава и той влиза във ВИТИЗ.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече