Ultimate magazine theme for WordPress.

Поредният недосегаем! Виктор Николаев ГРУБО нарушава закона!

0

- Advertisement -

Виктор Николаев взима огромна заплата от Нова телевизия, но декемврийските празници опразниха джоба му. Водещият на сутрешния блок изхарчи кеша по празниците и му се наложи да тегли пари от разплащателната си сметка. Онзи ден той тръгна с джипа си да търси банкомат, от който да дръпне пари в брой.

Докато кръстосваше столичните улици с митсубишито си, 41-годишният журналист приказваше по мобилния си телефон, без да използва слушалки за свободни ръце – нещо, което е абсолютно забранено и за което се налагат строги санкции.

Разговорът му не беше никак кратък и журналистът си плачеше за глоба от 50 лева и отнемане на 6 контролни точки. Вместо да дава пример с поведението си в обществото, Виктор най-нагло демонстрираше пълно пренебрежение към закона!

Когато най-сетне видя банкомат, Николаев слезе от колата си и се отправи него. Уви, устройството обаче не разполагаше с достатъчно банкноти, та се наложи водещият на Нова да издири друго. Такова той откри до входа на банков клон.

И когато чакаше на опашката пред банкомата, Виктор не спираше да говори по телефона. Джиесемът беше на ухото му и докато теглеше пари с дебитната си карта. Тв звездата взе от сметката си 800 лева, видяха през обективите си папараците на „Уикенд“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече