Ultimate magazine theme for WordPress.

Поредният недосегаем! Виктор Николаев ГРУБО нарушава закона!

0

- Advertisement -

Виктор Николаев взима огромна заплата от Нова телевизия, но декемврийските празници опразниха джоба му. Водещият на сутрешния блок изхарчи кеша по празниците и му се наложи да тегли пари от разплащателната си сметка. Онзи ден той тръгна с джипа си да търси банкомат, от който да дръпне пари в брой.

Докато кръстосваше столичните улици с митсубишито си, 41-годишният журналист приказваше по мобилния си телефон, без да използва слушалки за свободни ръце – нещо, което е абсолютно забранено и за което се налагат строги санкции.

Разговорът му не беше никак кратък и журналистът си плачеше за глоба от 50 лева и отнемане на 6 контролни точки. Вместо да дава пример с поведението си в обществото, Виктор най-нагло демонстрираше пълно пренебрежение към закона!

Когато най-сетне видя банкомат, Николаев слезе от колата си и се отправи него. Уви, устройството обаче не разполагаше с достатъчно банкноти, та се наложи водещият на Нова да издири друго. Такова той откри до входа на банков клон.

И когато чакаше на опашката пред банкомата, Виктор не спираше да говори по телефона. Джиесемът беше на ухото му и докато теглеше пари с дебитната си карта. Тв звездата взе от сметката си 800 лева, видяха през обективите си папараците на „Уикенд“.

Прегледана: 7549

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече