Ultimate magazine theme for WordPress.

Татин! Манчев зарадва сина си с кола за 200 бона

0

- Advertisement -

Няма как да остане незабелязан ултра модерният автомобил на Христо.

Чисто новият джип „Мерцедес”, с който големият син на Иван Манчев обикаля по софийските улици е със стартова цена от около 200 бона, коментират запознати.

А парите без съмнение са дошли от страна на телевизионния готвач.

Близки до семейството разказват, че колата е подарък за порасналото момче на готвача по случай успешно издържания изпит за шофьор. Скоро след като се е сдобил с тапия, младежът е получил и щедрия подарък от стрaнa на баща си.

На свой ред, Манчев бил сигурен в уменията на сина си зад волана. Паралелно с курсовете, които Христо посещавал, той получавал напътствия и уроци директно от баща си. Затова и кулинарят нямала съмнения в знанията и реакциите на сина си след сядането зад волана на мощната машина.

Няма как обаче да се спестят и коментарите, че със скъпия армаган Иван иска да се реабилитира пред сина си. Не стига, че преди няколко години заряза майка му, не стига че се хвана с млада любовница и й направи бебе, а в крайна сметка се заби и с кандидат-тъщата на Христо.

Ще припомним, че момчето има сериозна приятелка. Когато младите поканили родителите си да се запознаят, нямало как да предположат, че те ще станат двойка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече