Ultimate magazine theme for WordPress.

Татин! Манчев зарадва сина си с кола за 200 бона

0

- Advertisement -

Няма как да остане незабелязан ултра модерният автомобил на Христо.

Чисто новият джип „Мерцедес”, с който големият син на Иван Манчев обикаля по софийските улици е със стартова цена от около 200 бона, коментират запознати.

А парите без съмнение са дошли от страна на телевизионния готвач.

Близки до семейството разказват, че колата е подарък за порасналото момче на готвача по случай успешно издържания изпит за шофьор. Скоро след като се е сдобил с тапия, младежът е получил и щедрия подарък от стрaнa на баща си.

На свой ред, Манчев бил сигурен в уменията на сина си зад волана. Паралелно с курсовете, които Христо посещавал, той получавал напътствия и уроци директно от баща си. Затова и кулинарят нямала съмнения в знанията и реакциите на сина си след сядането зад волана на мощната машина.

Няма как обаче да се спестят и коментарите, че със скъпия армаган Иван иска да се реабилитира пред сина си. Не стига, че преди няколко години заряза майка му, не стига че се хвана с млада любовница и й направи бебе, а в крайна сметка се заби и с кандидат-тъщата на Христо.

Ще припомним, че момчето има сериозна приятелка. Когато младите поканили родителите си да се запознаят, нямало как да предположат, че те ще станат двойка.

Прегледана: 8543

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече