Ultimate magazine theme for WordPress.

Тайният любовен живот на Ивайло Христов (Кои са трите жени в живота на актьора)

0

- Advertisement -

„Животът е много сложно нещо“, отговаря един от най-талантливите ни актьори и режисьори Ивайло Христов, когато някой се опита да го заговори за музите в битието му.

От дистанцията на времето бурната любов между Ивайло Христов и златното момиче Лили Игнатова вероятно изглежда на артиста като младежко увлечение, но тогава половин София се вълнува какво се случва между двете знаменитости. И двамата са кадри на „Левски“, като бъдещата звезда на сцената и екрана е бивш капитан на националния отбор по водна топка.

Ивайло загубва ума си по грацията и дори се опитва да я прави актриса. Гаджетата си партнират в „АкаТаМус“ – филма на Георги Дюлгеров и Миряна Башева, чийто сюжет донякъде е огледален на техните отношения. За никого не е тайна, че световната гимнастичка разбива сърцето на актьора. Самата тя е разказвала, че след четирите години, в които са неразделни, пътищата им се разделят заради различни мераци и идеали.

Тя е с 10 години по-млада от Христов и приключенията тепърва й предстоят или само така й се струва. Той пък вече е готов за съпруга и деца. Но разминаването е тотално. След раздялата Ивайло мълчи три дни и не признава дори на майка си дали с Лили са приключили.

Със следващата жена в живота му, Албена Пекова, се запознават в театъра на тържество за раздаване на награди. Младата дама е стюардеса, а Христов като юноша мечтае да стане летец, така че бързо намират общ език и интересни теми. Първо живеят в гарсониера в „Младост“, в която няма място дори за любимите цветя на винаги усмихнатата брюнетка.

Разбират, че е бременна със сина им Юлиан, докато са във Варна. След като се позамогват, местят се в мезонет, където Албена развихря фантазията си на интериорен дизайнер. За да създаде максимален комфорт на мъжа си, му „организира“ кабинет, където той не само чете и пише, но и свири на китара и саксофон.

Сега се знае, че Ивайло Христов е двойка със 17 години по-младата от него Кристина Янева. Дъщерята на Марин Янев му е изключително вярна от две-три петилетки насам. Тя зарязва сигурния щат в Театъра на армията, за да тръгне след Христов, когато той оглавява частния Модерен театър, който, в крайна сметка, икономическо-балкански интриги провалят.

Хвали го, че е страхотен купонджия, увличащ цялата компания в забавата. Но признава, че когато професорът се „затвори“, трудно се стига до размислите и страстите му, пише „Галерия“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече