Ultimate magazine theme for WordPress.

Врачански с позиция за ваксините! Иска управляващите да си сложат публично

0

- Advertisement -

Калин Врачански за пореден път се появи в медийното пространство със собствено мнение по наболял обществен въпрос.

В случая става дума за масовата кампания за ваксиниране, която тепърва започва.

Според мнението му, за да повярват хората в необходимостта и ефективността от ваксините, политиците са тези, които трябва да си сложат първи. И трябва да го направят публично, за да се уверят хората в достоверността на деянието му.

За пример Врачански посочи редица други страни, в които управляващите са първите ваксинирани. Правят го официално – пред камерите, пред хората, за да дадат пример. В САЩ, продължава актьора, настоящият президент, предишният президент и редица други държавници се ваксинираха пред камерите, в реално време сънародниците им можеха да наблюдават как и защо се случва. Това без съмнение им дава увереност, че подходът е този. Че само така ще може да се сложи край на хаоса, в който човечеството живее от месеци.

Калин допълва, че според него най-големите притеснения на обикновения човек са в посока това, че ваксините са разработени за твърде кратко време. Дали и как действат са въпроси, на които все още не се дава еднозначен отговор.

Именно поради това за него правилният подход е ваксинирането да е препоръчително, но не и задължително. Все пак ако се наложи, той също ще се ваксинира, допълва Врачански.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече