Ultimate magazine theme for WordPress.

След огнището на зараза в производството на сирена и колбаси на Димитър Маджаров от Ковид-19, болестта застигна и него

0

- Advertisement -

Димитър Маджаров го тръшна коронавируса, след като производството му се превърна в огнище на Ковид-19. Преди десетина дни обществото бе информирано за огромен проблем в производството на пловдивския олигарх Димитър Маджаров, което се превърна в огнище на заразата с коронавирус.

Доколкото ни информираха запознати, се е получил и вакуум от наличие на персонал поради бързо разпространилия се вирус между работниците му, но най-притеснителното е дали огнището е възможно да повлияе на продуктите на Маджаров, разпространявайки заразата чрез тях.

Душманите на Маджаров в Пловдив шушукат, че той крие за избухналото огнище на зараза, за да не привлече проверки и инспекции от здравните власти. Една подобна проверка е възможно да установи и много други нередности в производството на колбаси и сирена, за които е обществена тайна, че вредят на здравето на гражданите.

Явно заразата, върлуваща в производствената база, е застигнала и Маджаров, показвайки, че парите не предпазват от болестта. От няколко дни той и съпругата му не са излизали на публични места, ни информират приближени. Работниците му злорадстват, че условията, в които са принудени да работят, сега са му се върнали като бумеранг и скатаните милиони на гърба на техния труд не са го защитили.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече