Ultimate magazine theme for WordPress.

УНИКАЛНО! Божидар Караджов е в ТОП 10 на световните пророци

0

- Advertisement -

Българин влезе в елитната класация ТОП10 на най-известните пророци в света. Ясновидецът Божидар Караджов е единственият нашенец, вписан в елитната класация, в която са включени предсказатели от Европа, Азия и Америка.

Караджов вече 16 години оглавява класациите на българските ясновидци, но успя да получи и световно признание, пише „Политика”.

Наричат го „българският феномен“, „човекът чудо”, а медиите – печатни и телевизионни, постоянно го търсят за консултации и пророчества по всеки повод.

Сънародникът ни набра популярност в чужбина, след като през 2015 г. в телевизионно интервю единствен с точност предсказа трагедията с авиокатастрофата над Френските Алпи.

У нас пък първи провидя страшния пожар във влака по линията София-Кардам, при който загинаха осем души край Червен бряг.

В началото на 2014 г. само той разкри за бъдещите тогава проблеми между Русия и Украйна и отцепването на Крим. В началото на 2010 година предсказа избухването на вулкана под исландския ледник Ейяфятлайокутл.

Последните му точни предсказания са свързани със сдаването на поста от Тереза Мей, както и забавянето на Брекзит.

По горещата тема, свързана с COVID-19, още през март Караджов предрече, че ще има втори пик наесен, както и това, че последиците от него ще са по-катастрофални за ресторантьори и търговци. Прогнозата му е, че пандемията от коронавирус ще изчезне до април догодина.

Въпреки дарбата си Караджов в действителност е обикновен млад българин, който в ежедневието си по нищо не се отличава от останалите хора.

Има завършени две висши образования – магистратура по психология в Пловдивския университет и бакалавърска степен – икономика, в Стопанската академия в Свищов. Издал е няколко книги, сред които и „Индиго децата на света“, която е преведена на английски и руски език.

Никога не е изпадал в кома, нито е претърпявал злополуки. Родил се е със способността да прониква във времето и да черпи знания от канали, недостъпни за повечето хора.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече