Ultimate magazine theme for WordPress.

Кобрата: Ходех на бардак само за да слушам музика, не съм консумирал! (Андреа си затваряла очите)

0

- Advertisement -

Кубрат Пулев е дал показания по делото за бардака на Гълъбин Боевски. В тях боксьорът упорито отрича, че е ползвал услугите на елитни проститутки в известния „ВИП Скандал“ в хотел „Шератон“. Пулев е призован като свидетел, тъй като е посочен като един от редовните посетители на съмнителното заведение.

Кобрата не отрича, че често е посещавал бара, но твърди, че целта на посещенията му е била да пийне, да послуша музика и да се порадва на хубавите танцьорки. „Никога не съм посещавал хотелската част – може да проверите регистрите. Не съм бил гост, не съм влизал в която и да е стая. Никога не съм използвал други услуги на този бар освен питиетата. Никога не съм използвал момичетата от бара с други цели, включително и сексуално. Аз лично не съм употребявал никакви момичета там, нито ме интересувало, нито съм ходил затова“, отрича провокацията Пулев.

Почти никой обаче не приема за чиста монета твърденията на боксьора. Едва ли някой му вярва, че е ходил в бара само за да оплакне окото. „Все едно да си на диета, а всеки ден да си купуваш торта и само да я гледаш“ – коментират скептиците. Още повече че сред материалите по делото има и записи, в които се чува как Пулев си поръчва момиче.

Според наши източници всъщност това се случвало още по време на сериозната връзка на Кубрат с Андреа. Тя била наясно къде ходи и какво прави, но си затваряла очите от страх да не го загуби.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече