Ultimate magazine theme for WordPress.

Последните думи на Димо от ПИФ в мрежата: Ако имах още няколко живота…

0

- Advertisement -

Последният пост на Димо Стоянов от ПИФ във Фейсбук е отпреди 20 дни – малко преди да постъпи в болница с усложнения от Ковид-19.

Вокалистът споделя любимата си песен на Кори Тейлър – „Man in the box“, и добавя: „Тези хора, тази песен, този груув… Мога го слушам още няколко живота! Ако ми ги дадат“.

Едва ли, когато е писал тези думи, наслаждавайки се на хубавата музика, Димо си е мислел, че скоро коронавирусът ще му отнеме живота.

„Жалко, че не ти ги дадоха! Дано си на едно по-добро място, прекрасни човеко“, пишат негови фенове под един от последните му постове в социалните мрежи.

Днес профилът му е залят от вирутални жалейки и тъжни постове на негови познати, фенове и приятели, които изказват своите съболезнования.

„Любов моя, сърцето ми отлетя с теб. Ще се видим у дома“, написа неговата съпруга Люба. Тя уточни, че поклонението ще се отслужи утре, на 23.12.2020 в църквата Св. Седмочисленици в столицата в 11:30 ч.

45-годишният вокалист на ПИФ почина след кратко боледуване от коронавирус. Близките му търсиха реконвалесцентна плазма за лечението му в продължение на няколко дни и успяха да намерят, но и това не помогна.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече