Ultimate magazine theme for WordPress.

Фицата след развода: любовник с жена си!

0

- Advertisement -

Животът е твърде интересно нещо. Оказва се, че след като актьорът Филип Аврамов и половинката му се разделиха, те пак се оказват преплетени в любовна история.

В случая обаче не става за повторно събиране на артистичното семейство, а за работа на снимачната площадка.

Фицата и Милена са главните герои в коледен любовен филм, който се снима в момента. Бившите съпрузи влизат в ролята на романтична двойка, която пресъздава на екрана много любов. Въпреки че искрата помежду им изгасна и то преди доста време, двамата играят повече от реално. Превръщайки образите си в любовен тандем, какъвто бяха преди и в реалния живот.

За филма Аврамов разказва, че той играе главния герой – „Чичо Коледа”. Такова е името на продукцията. Самият актьор не конкретизира жанра. Докато го гледа, разказва Фицата, човек се чуди да плаче ли, да се смее ли. Нещо като трагикомедия с твърде истинско звучене и картини.

Той допълва, че сюжетът обвързва няколко сюжетни линии. Всички до една, приличащи на такива от ежедневието, споделя и Милена.

Ще припомним, че не за първи път двамата съпрузи застават заедно на снимачната площадка. По ирония на съдбата първата им съвместна изява като любовна двойка на екран е след края на общия им житейски път.

Работата им заедно обаче показва, че те са запазили нормалните отношение помежду си. За последното показва и начинът, по който се грижата заедно за дъщеря им Рая.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече