Ultimate magazine theme for WordPress.

Фицата след развода: любовник с жена си!

0

- Advertisement -

Животът е твърде интересно нещо. Оказва се, че след като актьорът Филип Аврамов и половинката му се разделиха, те пак се оказват преплетени в любовна история.

В случая обаче не става за повторно събиране на артистичното семейство, а за работа на снимачната площадка.

Фицата и Милена са главните герои в коледен любовен филм, който се снима в момента. Бившите съпрузи влизат в ролята на романтична двойка, която пресъздава на екрана много любов. Въпреки че искрата помежду им изгасна и то преди доста време, двамата играят повече от реално. Превръщайки образите си в любовен тандем, какъвто бяха преди и в реалния живот.

За филма Аврамов разказва, че той играе главния герой – „Чичо Коледа”. Такова е името на продукцията. Самият актьор не конкретизира жанра. Докато го гледа, разказва Фицата, човек се чуди да плаче ли, да се смее ли. Нещо като трагикомедия с твърде истинско звучене и картини.

Той допълва, че сюжетът обвързва няколко сюжетни линии. Всички до една, приличащи на такива от ежедневието, споделя и Милена.

Ще припомним, че не за първи път двамата съпрузи застават заедно на снимачната площадка. По ирония на съдбата първата им съвместна изява като любовна двойка на екран е след края на общия им житейски път.

Работата им заедно обаче показва, че те са запазили нормалните отношение помежду си. За последното показва и начинът, по който се грижата заедно за дъщеря им Рая.

Прегледана: 24972

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече