Ultimate magazine theme for WordPress.

Гришо готов за деца! Чака Лолита да поиска!

0

- Advertisement -

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров е вече пораснал мъж, готов да бъде баща.

В интервю, което даде наскоро за списание „Хелоу Монако”, Гришо призна, че вече се усеща достатъчно зрял да създаде и гледа потомство. Не става дума само за години, а за усещане и поглед към живота.

Въпреки че не конкретизира дали настоящата му половинка – Лолита Османова е тази, с която иска да спретне гнездо, думите му клонят именно в тази посока. И по-точно – всичко звучи така, че Гришо е готов да изчака Лолита да порасне за мисълта за семейство.

Ще припомним, че до този момент тенисистът никога не е говорил за деца. Въпреки че в обятията му са били не една или две красиви и успешни жени, той никога не е отварял темата за деца. По-скоро се е наслаждавал на момента, фокусиран изцяло върху кариерата си.

За това, че Димитров определено е пораснал, говори и обстоятелството, че той отдава все по-голямо значение на фондацията, която основа. „Григор Димитров” е името на организацията с благородна цел, зад която застана и която е израз на съкровена негова мечта.

Григор е разказвал и преди, че от малък е убеден, че трябва да помага на деца. Когато той самият е бил дете майка му го е учела, че ако напредва и стане добър тенисист, ще може да помага. И той наистина го прави.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече