Ultimate magazine theme for WordPress.

Шок и ужас! Коцето Калки острига косата си! Вижте го как изглежда!

0

- Advertisement -

Коцето Калки, емблематичният за родната сцена музикант-зъболекар, сложи край на цяла една епоха. В предаването на Николаос Цитиридис певецът се появи в тотално неочакван вид, а именно с остригана коса.

Първоначалното стъписване на зрителите кой е този и какво прави там продължи с минути. Трябваше време, за да превключи съзнанието и да стане ясно, че това там наистина е Коцето Калки. Дошъл сам, без косата, превърнала се в негова запазена марка през годините.

На шашардисаните въпроси защо е сторил това и как се е решил певецът даде чисто прагматични отговори. Според думите му в условията на коронавирус много по-хигиенично, чисто и спретнато му е с къса коса. Затова чрез това си решение и действие е дал тотален рестарт на система. Не само че ще се грижи за себе си, но и ще мисли по нов по-свеж начин.

Ще припомним, че косата на д-р Костадин Георгиев е още от времето на група „Медикус”. Тогава заедно със свои съмишленици музикантът даде старт на музикалния проект. С времето завърши и дентална медицина, но гривата си остана негова запазена марка.

Той лекуваше зъби и пееше, а дългата му руса коса го правеше лесен за разпознаване. И харесван.

Сега обаче е поставил ново начало – на визията си, а защо не и на мисленето си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече