Ultimate magazine theme for WordPress.

Какво се случва с Блатечки? Актьорът заприлича на клошар (Ходи чорлав, с опърпани дрехи и побелял)

0

- Advertisement -

Чорлав, с опърпани дрехи и сякаш дори некъпан. В този вид Асен Блатечки се появи в тв предаване по БНТ. Актьорът шокира зрителите с външния си вид – доскорошният секссимвол на българското кино се е превърнал в клошар.

Социалната изолация и липсата на ангажименти за родните актьори и театрали си казва думата. Блатечки се е занемарил до неузнаваемост и явно не намира смисъл да се грижи за външния си вид.

Според негови близки липсата на ангажименти буквално го съсипва. „В момента само Диляна докарва някакви пари вкъщи от инфлуенсърство и някак успяват да свържат двата края. Но е доста смазващо за един мъж жената да изкарва сама парите в семейството“, клатят глава от обкръжението на Асен.

Освен това, актьорът има и друго семейство, за което трябва да се грижи. Той плаща издръжка на бившата си жена и дъщеря си Катерина.

По всичко личи, че безпаричието и пандемията съвсем са го отчаяли. Зрители дори предположиха, че Диляна Попова го е зарязала, защото „няма как един семеен мъж да изглежда така“. Според тях Асен има вид на зарязан дърт ерген, когото няма кой да опере и оглади…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече