Ultimate magazine theme for WordPress.

Дъщерите на Иван Ласкин – рамо до рамо в живота

0

- Advertisement -

Иван Ласкин, непрежалимият роден актьор, който си отиде преждевременно от този свят, остави две дъщери от две различни връзки.

Люба, голямата щерка на Ласкин, е плод на любовта му с актрисата Мирослава Гоговска. София, която пък наскоро направи 10 години, е от детето, което Алекс Сърчаджиева му роди.

Именно празникът на малката София се превърна в доказателството, че двете момичета градят връзка помежду си.

Въпреки изпитанието, което съдбата им поднесе, те намират общ език. И въпреки че едната е студентка, а другата е още малко момиче, общата кръв, която тече във вените им, ги прави едно цяло.

Така коментират отношенията между сестрите близки до семейството на актьора. И допълват, че Люба помага много на малката София. Не само заради загубата, а защото така го усеща – тя е каката, която трябва да се грижи за малката си сестричка.

В същото време Алекс Сържаджиева запълва всички останали дупки. След загубата на Иван тя се е превърнала и в майка, и в баща за малката София. Прави всичко възможно, за да не се чувства рожбата й нещастна.

Последният пример е веселото парти, което актрисата организира за дъщеря си. Спазвайки ограничителните мерки, Алекс се постара нищо да не липсва на личния празник на детето.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече