Ultimate magazine theme for WordPress.

Онлайн кампания: Дай 5 лева, спаси 100 Кила!

0

- Advertisement -

Рапърът 100 Кила се е превърнал в едно от най-големите мрънкала в музикалния жанр.

След като сподели преди време на всеослушание за драмата в личен план, която преживя, музикантът е стартирал нова кампания по оплаквания.

Този път несгодата, за която тръби наляво и надясно, е от чисто битов план. А именно безпаричието.

Разбираемо, покрай ограничителните мерки, свързани с коронавируса, всички музиканти и хора на изкуството страдат. Много от тях нямат никакви алтернативи за препитание, но не са тръгнали под път и над път да се оплакват колко точно им е тежко.

Същото важи и за всички останали, които в момента са без работа, заради една или друга форма на ограничение.

Именно заради неспирното мърморене на рапъра потребители онлайн – къде на шега – стартираха кампания. Всеки, които иска 100 Кила да млъкне, нека задели и дари 5 лева. Със сумата, която ще се събере, рапърът, имащ се за един от най-големите в бранша у нас, ще може да преживявяа що годе и ще спре да пълни медийното пространство с оплаквания.

Колегите на Килата пък недоволстват, че с непрестанното си оплакване рапърът съвсем подбива имиджа на бранша. На никой не му е лесно. Но имайки се за някой, ти трябва да пазиш името и реномето си. А не да се приравняваш на селска тетка с претенции, но бе възможности, негодуват близки до Килата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече