Ultimate magazine theme for WordPress.

Младокът на Десислава я ревнува лудо! (Вдигнал й страшен скандал за участието в „Маскираният певец”!)

0

- Advertisement -

Благой Найденов – ММА състезателят, с който в момента споделя живота си чалга дивата Десислава, се оказва ужасяващо ревнив.

Младият мъж следял изкъсо всяко движение на половинката си. Именно поради това участието на певицата в „Маскираният певец” се превърнало в истинско изпитание за двойката.

Според близки до двойката, още в началото на връзката им Благой опитал да ограничи Деси от изяви по чалготеки и снимки с оскъдно облекло. Колкото и да настоявал обаче, тя му излизала с довода, че такава е била преди да се запознаят, че такава е работата й. И той няма право да влияе негативно върху изявите и кариерата й.

В някаква степен ревността му била туширана от обявеното извънредно положение и затварянето на дискотеките. Но ангажиментът на певицата около „Маскираният певец” отново нажежил обстановката в дома им. Налице са дори предположения, че Десислава е признала за участието си в шоуто, въпреки подписания договор. В обратен случай Найденов бил готов да я проследи и да саботира изявите й.

Близки до блондинката допълват, че за неин лош късмет все попада на такива мъже. Предишната й връзка отново приключи заради партньор, който се опитва да се налага. Тогава Деси избра кариерата пред любовта. Но сега възрастта, положението, а и случващото се в чалга средите накланят везните в полза на това, че певицата ще трябва да се съобразява с половинката си и неговите пристъпи на ревност. Това при положение, че иска да запази връзката си, допълват запознати.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече