Ultimate magazine theme for WordPress.

Младокът на Десислава я ревнува лудо! (Вдигнал й страшен скандал за участието в „Маскираният певец”!)

0

- Advertisement -

Благой Найденов – ММА състезателят, с който в момента споделя живота си чалга дивата Десислава, се оказва ужасяващо ревнив.

Младият мъж следял изкъсо всяко движение на половинката си. Именно поради това участието на певицата в „Маскираният певец” се превърнало в истинско изпитание за двойката.

Според близки до двойката, още в началото на връзката им Благой опитал да ограничи Деси от изяви по чалготеки и снимки с оскъдно облекло. Колкото и да настоявал обаче, тя му излизала с довода, че такава е била преди да се запознаят, че такава е работата й. И той няма право да влияе негативно върху изявите и кариерата й.

В някаква степен ревността му била туширана от обявеното извънредно положение и затварянето на дискотеките. Но ангажиментът на певицата около „Маскираният певец” отново нажежил обстановката в дома им. Налице са дори предположения, че Десислава е признала за участието си в шоуто, въпреки подписания договор. В обратен случай Найденов бил готов да я проследи и да саботира изявите й.

Близки до блондинката допълват, че за неин лош късмет все попада на такива мъже. Предишната й връзка отново приключи заради партньор, който се опитва да се налага. Тогава Деси избра кариерата пред любовта. Но сега възрастта, положението, а и случващото се в чалга средите накланят везните в полза на това, че певицата ще трябва да се съобразява с половинката си и неговите пристъпи на ревност. Това при положение, че иска да запази връзката си, допълват запознати.

Прегледана: 62092

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече