Ultimate magazine theme for WordPress.

Кристиан от София ден и нощ зарязал щерката на Цветелина Бориславова: Не исках да съм й сянка

0

- Advertisement -

Актьорът и певец Кристиан Кирилов, който се изявяваше в костюма на Златния в „Маскираният певец“, призна, че е имал връзка с щерката на Цветелина Бориславова.

Отношенията им не продължили дълго, тъй като мускулестият мачо се чувствал потиснат от Веселина. Двамата се оказали много различни и именно Кристиан взел решение да сложи край на връзката им.

„Вярно е, че съм имал връзка с Веселина, но беше за кратко – около 2 месеца. Аз я прекратих, защото имам други амбиции и възгледи за живота, не съм искал да бъда в нечия сянка. Бях и малък, не приемах дори на сериозно отношенията ни“, призна актьорът от „София – ден и нощ“ в интервю за „Уикенд“.

В сериала той играеше ролята на Митака и бе един от най-култовите образи. След спирането на сапунката, звездата на Кристиан не угасна. Той започна връзка с фолк певицата Джулия, с която към днешна дата са женени. Очевидно в нея е видял нещо много повече, отколкото в милионерската щерка.

„Аз я познавам много добре, бяхме гаджета преди да се оженим. Джулия е скромна и възпитана. Гордея се с нея. Повечето изпълнителки от нейния жанр ги спрягат с разни мъже, но за моята жена никой не може да каже нищо. Имала е две-три гаджета – все сериозни връзки. От добро семейство е“, казва Кирилов за жена си.

И добавя, че се надява скоро да имат наследник.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече