Ultimate magazine theme for WordPress.

Пейо като Плашилото: Липсва ми телевизията!

0

- Advertisement -

След като свали маската на Плашилото популярният в миналото телевизионен пощальон Пейо Филипов сподели емоцията си от предаването.

В интервю за в. „Уикенд” той разказва как се е чувствал по време на изявите си, скрит в образа на Плашилото. И направи най-голямото признание – и пред себе си, и пред публиката. А именно – колко много му липсва телевизията.

„Липсва ми телевизията, тя е краста. Да си на екран е тръпка, дава ти се определена доза адреналин. Завръщането в ефир никога не ми е било самоцел и на всяка цена. Ако има подходящо предложение, бих се замислил да се включа под някаква форма отново в предаване. „Имаш поща” е по италиански формат, който е поизчерпан в България. Ако се побългари и се включат друг тип истории, би могло пак да е интересно. В едно съм сигурен – продуцентът Маги Халваджиян ще вземе най-правилното решение. Не знам дали самият аз се виждам в такъв възроден проект. Смятам, че някое по-младо момче, с хубава и заразителна усмивка може да върши добра работа в „Имаш поща”.”

Пейо допълва, че в момента основна грижа му е оцеляването на персонала му, който е подложен на изпитание заради поредния локдаун. Хората, с който Филипов работи в пиано-бар „Камино” вече 14 години, са негово второ семейство. Затова и той прави всичко възможно, за да им осигури препитание през тези трудни месеци.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече