Ultimate magazine theme for WordPress.

Пейо като Плашилото: Липсва ми телевизията!

0

- Advertisement -

След като свали маската на Плашилото популярният в миналото телевизионен пощальон Пейо Филипов сподели емоцията си от предаването.

В интервю за в. „Уикенд” той разказва как се е чувствал по време на изявите си, скрит в образа на Плашилото. И направи най-голямото признание – и пред себе си, и пред публиката. А именно – колко много му липсва телевизията.

„Липсва ми телевизията, тя е краста. Да си на екран е тръпка, дава ти се определена доза адреналин. Завръщането в ефир никога не ми е било самоцел и на всяка цена. Ако има подходящо предложение, бих се замислил да се включа под някаква форма отново в предаване. „Имаш поща” е по италиански формат, който е поизчерпан в България. Ако се побългари и се включат друг тип истории, би могло пак да е интересно. В едно съм сигурен – продуцентът Маги Халваджиян ще вземе най-правилното решение. Не знам дали самият аз се виждам в такъв възроден проект. Смятам, че някое по-младо момче, с хубава и заразителна усмивка може да върши добра работа в „Имаш поща”.”

Пейо допълва, че в момента основна грижа му е оцеляването на персонала му, който е подложен на изпитание заради поредния локдаун. Хората, с който Филипов работи в пиано-бар „Камино” вече 14 години, са негово второ семейство. Затова и той прави всичко възможно, за да им осигури препитание през тези трудни месеци.

Прегледана: 60781

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече