Ultimate magazine theme for WordPress.

Новата на Ники Илиев – 1:1 със Саня Борисова

0

- Advertisement -

Ники Илев продължава напрeд живота си след окончателната раздяла със Саня Борисова.

По-интересното обаче е обстоятелството, че новата жена в живота му прилича изключително много на бившата му вече съпруга.

Ще припомним, че за връзката на актьорите често се говореше и пишеше. Те се разделяха и събираха, станаха законно семейство, след което сложиха един голям и звучен край.

Според думите им, отношенията помежду им са останали топли. Но всеки е поел живота си в ръце и тръгнал да търси щастието другаде.

Именно това дири Илиев в лицето на Цветелина Цекова. Новата му половинка е автор на текстове. Пише по разнообразни теми, като името й се свързва най-вече с проекта „Пощенска кутия за сънища”.

Това, което прави основно впечатление обаче, не са творческите й възможности. А неоспоримата прилика, която има между нея и Саня.

Бившата и настоящата половинки на Ники влизат в един и същи шаблон. Стройни, с дълги светли коси и пъстри очи.

Ако човек не се вгледа и срещне Ники с новата му половинка, то той може да се заблуди, че отново е със Саня, коментират фенове.

И все пак желаят на Илиев щастие. Но най-вече спокойствие във връзката. Защото покрай събиранията и разделите със Саня той не успя да разбере какво е тихо да се наслаждаваш на взаимствеността, продължават размислите върху живота му.

Прегледана: 41084

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече