Ultimate magazine theme for WordPress.

Новата на Ники Илиев – 1:1 със Саня Борисова

0

- Advertisement -

Ники Илев продължава напрeд живота си след окончателната раздяла със Саня Борисова.

По-интересното обаче е обстоятелството, че новата жена в живота му прилича изключително много на бившата му вече съпруга.

Ще припомним, че за връзката на актьорите често се говореше и пишеше. Те се разделяха и събираха, станаха законно семейство, след което сложиха един голям и звучен край.

Според думите им, отношенията помежду им са останали топли. Но всеки е поел живота си в ръце и тръгнал да търси щастието другаде.

Именно това дири Илиев в лицето на Цветелина Цекова. Новата му половинка е автор на текстове. Пише по разнообразни теми, като името й се свързва най-вече с проекта „Пощенска кутия за сънища”.

Това, което прави основно впечатление обаче, не са творческите й възможности. А неоспоримата прилика, която има между нея и Саня.

Бившата и настоящата половинки на Ники влизат в един и същи шаблон. Стройни, с дълги светли коси и пъстри очи.

Ако човек не се вгледа и срещне Ники с новата му половинка, то той може да се заблуди, че отново е със Саня, коментират фенове.

И все пак желаят на Илиев щастие. Но най-вече спокойствие във връзката. Защото покрай събиранията и разделите със Саня той не успя да разбере какво е тихо да се наслаждаваш на взаимствеността, продължават размислите върху живота му.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече