Ultimate magazine theme for WordPress.

Къци Вапцаров отслабнал с 3 кг заради Бебето (Вижте какво още разкри за „Маскираният певец“)

0

- Advertisement -

3 кг свалил Къци Вапцаров по време на участието си в „Маскираният певец“. В костюма на Бебето било толкова горещо, че Къци се потял повече, отколкото във фитнес залата.

„Под маската на Бебето беше много трудно да се диша. Нямаше почти никакъв въздух. На репетиции на няколко пъти дърпах маската, за да дишам през отвора на врата, защото иначе щях да се задуша. Други проблеми не съм имал. Самата маска е много забавна. Успях да я накарам да страда, да се радва, да е глезена и лигава, да обича останалите и да ги прегръща. Оживено беше Бебето“, с умиление си спомня Къци.

Той не крие разочарованието си от отпадането, тъй като се е надявал да стигне доста по-напред, а защо не и да спечели. „В първи сезон – с Шапката, отново излязох на 9-и лайф. Участвайки сега като Бебето, се чудех като мъж или жена ще имам по-голям успех. Нещата явно са на кантар – отивам си все на девети лайф. Бебето беше много любим образ и таях надежди, че ще остана до края. Хората ме харесваха и ми се радваха, но изборът е на онези зрители, които решават с есемесите си“, споделя Вапцаров в интервю за „Уикенд“.

Въпреки това допоследно никой не успя да го познае и той бе една от големите изненади в шоуто. „Пеех с нехарактерен за мен самия глас. Изпълнявах песните много високо, със силно стеснен диапазон. Нямаше как да се досетят, че съм скрит под маската на Бебето. А и участието ми в първи сезон ги отдалечаваше от идеята, че може да съм аз“, обяснява си Къци.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече