Ultimate magazine theme for WordPress.

Сашо Кадиев възмути! Аня Пенчева гони майка му по възраст, той я гони, за да я опипва!

0

- Advertisement -

Сашо Кадиев и Аня Пенчева бяха гости на шоуто на Николаос Цитиридис преди дни. Зрителите, които имаха неблагоразумието да гледат именно това издание на предаването, останаха неприятно изненадани от пошлото поведение на двамата.

За тези, които не са запознати с театралната действителност у нас, Кадиев и Пенчева си партнират в постановка със сексуален привкус. На сцената те влизат в близки контакти. Толкова близки, че той опипва гърдите на доста по-възрастната от него колежка.

Според думите на самата Аня – хваща я за бюста и се тресе, каквото и да означава това.

И ако на сцената на театъра тази сценка има някаква художествена стойност и изглежда красиво, то разказа на двамата пред Цитиридис звучеше по-скоро порнографски.

Докато Аня и Александър се надпреварваха да си правят сексуални намеци, зрителите гледаха със зяпнали усти. И от единия е очаквано подобно поведение, и от другия. Но не от двамата и в такъв контекст.

Коментарите след шоуто бяха с посока на това, че няма нищо еротично, приятно за ухото или очите в подобна ситуация. А именно млад мъж и жена на годините на майка му да си правят намеци и да си подхвърлят вулгарни закани.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече