Ultimate magazine theme for WordPress.

Коцето е пушка! Пребори COVID и се пусна да краде по съседските дворове

0

- Advertisement -

Типично в свой стил попфолк изпълнителят Константин показа оздравяването си с провокативен кадър. Той явно е преборил неразположенията, провокирани от заразяването с коронавирус, и е готов за подвизи.

В личния си профил в Инстаграм певецът качи видео как с помощта на специално приспособление за бране на плодове краде от едрите дюли на съседа си.

Действието се развива в столичния квартал „Бояна” и по-точно на оградата между имението на певеца и неговите комшии.

С маска на лице и берачка в ръце Константин смело пълни торба с дюли. Малкият му син Александър хем му прави компания, хем усвоява тънкостите при кражбата от съседските дворове. Последното е ясно, че днешните деца няма как да го знаят, защото берат плодове само онлайн.

За дребосъка и баща му начинанието оказва се е успешно, защото пликът е почти пълен. Самият певец се хвали, че не бере на ред. А пробира само най-едрите и добре узрели плодове.

Това не е първият път, в който Коцето позира в момент на прегрешение. Съвсем наскоро той пусна клип, на който свива тиква от магазин, а продавачът се включва в гонка. По всяка вероятност тогава сцената беше инсценирана с цел повече лайкове.

Нищо чудно и сега действията с незаконната беритба да се правят по сценарий, коментират фенове.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече