Ultimate magazine theme for WordPress.

Първичен инстинкт! Натали Трифонова залепи всички за екрана и едва успя да скрие бельото си в „Мармалад“

0

- Advertisement -

Натали Трифонова залепи всички мъже за екрана този уикенд. Горещото й участие в „Мармалад“ ще се помни още дълго през мразовитите зимни дни и ще топли нашите нощи.

Синоптичката е известна с дългите си и стройни крака, но едва в „Мармалад“ успяхме да ги видим в целия им блясък. Тоалетът, на който бе заложила Натали, не само откриваше прекрасна гледка към бедрата й, но и едва не разголи други по-интимни части на блондинката.

Минижупът бе толкова къс, че се налагаше Трифонова постоянно да дърпа рокличката си надолу, за да не се види бельото й.

Водещият Иво Аръков пък се оказа истински герой и заслужава медал за храброст заради хладнокръвието, което запази през цялото време, докато бе седнал срещу Натали. Докато камерата се стараеше да снима синоптичката от кръста нагоре, Аръков през цялото време бе принуден да гледа бельото на Трифонова, която си кръстосваше краката като Шарън Стоун в прочутата еротична сцена от „Първичен инстинкт“.

„Доста смело от страна на Натали да се облече по-този начин. Дано под роклята да е била с някакво боди“, коментираха зрители. Според други пък нищо чудно синоптичката да е пропуснала бельото…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече