Ultimate magazine theme for WordPress.

Похотливи мацки пращат колети с майонеза на Ники от „Игри на волята“

0

- Advertisement -

Цели кашони с майонеза получава ежедневно Николай Стефанов от „Игри на волята“ заради огромната си страст към деликатеса. Откакто е в луксозната Резиденция, Ники не спира да маже филии с майонеза и да обяснява как я обожава.

Това направи силно впечатление на обожателките му, които за да го впечатлят, започнаха да го засипват с домашни рецепти за майонеза в мрежата. „Ники, тази рецепта е специално за теб. Пробвай я, а ако искаш, може да ми дойдеш на гости и да ти я направя аз. После може да я мажем не само на филиите“, похотливо подмятат разпасани мацки в мрежата.

Колоритният участник от племето на Рибарите пък дори разказа, че всеки ден получава прати с майонеза от обожателки. „Пишат ми в Инстаграм да им пратя адреса си. Ми що пък да не им го дам. Ама толкова майонеза не съм очаквал да получа“, клати глава Ники.

Неговото племе в продължение на 2 месеца прекара на Дивата река или в Стопанството, където храната бе крайно оскъдна. Едва тази седмица те спечелиха териториалната битка и за първи път имаха възможност да живеят в Резиденцията. Така се сбъдна мечтата на Ники да си намаже филия с майонеза.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече