Ultimate magazine theme for WordPress.

Кенан Имирзалъоглу се сдоби с дъщеричка (Езел гушна първа рожба)

0

- Advertisement -

Кенан Имирзалъоглу, когото мнозина наричат Езел заради главната му роля в излъчения по Нова телевизия едноименен сериал, стана баща на 46. Половинката му Синем Кобал („Малки тайни”) роди момиченце на 21 октомври в частна клиника в Истанбул. Малката получи името Лалин.

Щастливият татко Кенан стартира кариерата си като манекен, а през 1997 г. става първият турчин, спечелил титлата Best Model of The World. Днес той е затрупван от предложения за реклами, като дори е лице на Пепси Кола за южната ни съседка. За снимките си в последните няколко клипа на марката той получи 350 хил. лири, пише „Уикенд“.


Спечеленото от телевизията, киното и рекламите, Кенан Имирзалъоглу инвестира главно в недвижимо имущество. Специален екип, който работи за него, е ангажиран със закупуването на стари сгради в няколко района на Истанбул – Тарлабашъ, Джихангир и Балат, където според градоустройствения план се очаква голямо преустройство и модернизиране.


Известният актьор се занимава и с хотелиерство. Преди време той реставрира полурухнала постройка в Талимхане и я превърна в уютен хостел.


Кенан минава за един от най-успешните турски артисти, но има и големи провали в кариерата си. През 2018-а той се посрами със сериала „Мехмед Завоевателя” – там бяха вложени куп пари, а рейтингът беше незадоволителен. Сагата, в която играеше и Хазал Филиз Кючюккьосе, беше свалена от ефир 6 седмици след премиерата й.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече