Ultimate magazine theme for WordPress.

Боксьорът от „Братя“ говори 6 езика говори шест езика

0

- Advertisement -

Леарт Докле говори цели 6 езика – албански, български, гръцки, италиански,                                                                                                                                                                                    английски и испански. Споделял е, че възнамерява да научи и руски език. Проявил желание след като преди време се снимал в драмата „Непрощенный” в Москва с една от най-големите кинозвезди в Русия – Дмитрий Нагиев, познат у нас от сериалите „Кухня” и „Мутра по заместване”.

По сценарий героят на Леарт говори английски с испански акцент. Лео се справил блестящо. Покрай тази роля той се замисля дали следващият език, който ще усвои, да не е руският.

Той вече има няколко роли в родни и чужди продукции. Младата звезда се е снимал в сериалите „Стъклен дом”, „Под прикритие”, „Пътят на честта”, а сега зрителите на Нова тв го гледат в „Братя”. Първоначално го поканили за ролята на Дениз Топал, но впоследствие продуцентите преценили, че е твърде млад за нея и няма да стои естествено до брат си близнак в сераила Калин Врачански. Затова му предложили ролята на Боксьора. „Първоначално това ме разочарова доста, даже мислех да откажа. Но сега съм много доволен – това е моята роля”, казва мачото пред „Уикенд“.

Играел е в българските филми „Воевода” и „Врагове”. Има роля в „Код червено” и си е партнирал с холивудската звезда Салма Хайек в „Септември в Шираз”.

Тези дни Леарт Докле сподели голямата новина. Предстои му да играе главна роля в италианско-швейцарска продукция. Получил я след труден кастинг, който продължил цели 2 години. Все трябвало да изпраща нови и нови видеа, да се водят допълнителни разговори.

Дори по време на пандемията Леарт имал среща онлайн с целия екип на продукцията. Преди месец той бил в Швейцария, където се срещнал с всички и дори имал първи репетиции. Тогава и чул дългоочакваното: „Да, ти си нашият човек!”. Снимките ще се състоят съвсем скоро. „Това е една сбъдната мечта. Нещо, което присъства в молитвите ми и медитациите ми всяка сутрин от няколко години и тя е в това да имам удоволствието и честта да играя главна роля в чужда продукция”, споделя Леарт.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече