Ultimate magazine theme for WordPress.

Кадиев изкълчи глезен! Прави се на мъж – не ще на лекар!

0

- Advertisement -

Сашо Кадиев се придвижва на куц крак, забелязаха всички в обкръжението му.

Синът на Катето Евро е пострадал по време на разходка в планината, пише в. „Уикенд”.

Според изданието Кадиев е решил да оползотвори последните слънчеви дни с преход в Пирин. В посока на горе се е качил с лифта. На слизане обаче уменията му са му изневерили и той е стъпил на криво.

„Храс!”, бил звукът, който Сашо чул при последващото падане. Близо четвърт час той лежал на замята, охкал и пъшкал, докато хората около него се суетели и го обгрижвали.

За щастие се оказало, че глезенът не е счупен. По всяка вероятност е само изкълчен, продължава водещият. Но не отговаря на въпроса дали това заключение е негово, или се е консултирал и с лекар.

За перипетите, които е преживял, Кадиев разказа директно в ефир. Нещо повече – показа наистина подутият си глезен в национален ефир. Камерата засне отока от съвсем близо. А феновете, наред с екранната му партньорка, побързаха да го посъветват да потърси незабавна помощ от специалист, ако още не го е сторил.

Самият водещ обаче явно смята, че травмата не е достатъчно сериозна, че да е необходим преглед. Засега се лекува с мазане – ползва обезболяващи гелчета, от които се надява да му мине. Само ако нещата отидат на зле, само тогава ще тича по лекарските кабинети.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече