Ultimate magazine theme for WordPress.

Кадиев изкълчи глезен! Прави се на мъж – не ще на лекар!

0

- Advertisement -

Сашо Кадиев се придвижва на куц крак, забелязаха всички в обкръжението му.

Синът на Катето Евро е пострадал по време на разходка в планината, пише в. „Уикенд”.

Според изданието Кадиев е решил да оползотвори последните слънчеви дни с преход в Пирин. В посока на горе се е качил с лифта. На слизане обаче уменията му са му изневерили и той е стъпил на криво.

„Храс!”, бил звукът, който Сашо чул при последващото падане. Близо четвърт час той лежал на замята, охкал и пъшкал, докато хората около него се суетели и го обгрижвали.

За щастие се оказало, че глезенът не е счупен. По всяка вероятност е само изкълчен, продължава водещият. Но не отговаря на въпроса дали това заключение е негово, или се е консултирал и с лекар.

За перипетите, които е преживял, Кадиев разказа директно в ефир. Нещо повече – показа наистина подутият си глезен в национален ефир. Камерата засне отока от съвсем близо. А феновете, наред с екранната му партньорка, побързаха да го посъветват да потърси незабавна помощ от специалист, ако още не го е сторил.

Самият водещ обаче явно смята, че травмата не е достатъчно сериозна, че да е необходим преглед. Засега се лекува с мазане – ползва обезболяващи гелчета, от които се надява да му мине. Само ако нещата отидат на зле, само тогава ще тича по лекарските кабинети.

Прегледана: 57453

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече