Ultimate magazine theme for WordPress.

Нова Тв скастри Владо Пенев: Никакви изяви в конкурентни медии!

0

- Advertisement -

Ръководството на Нова Тв излезе с остра реакция спрямо решението на актьора Владо Пенев да дава интервюта за най-големия конкурент.

От Би Ти Ви отправили покана към Пенев да гостува в предаването „Тази неделя”. Повод за нея била премиерата на „Завръщане у дома”. Пиесата е от Харолд Пинтър и се играе на сцената на Малък градски театър „Зад канала”.

На драго сърце актьорът приел да седне срещу водещата в неделния ден.

Това обаче никак не се понравило на важните лица в Нова Тв. Именно поради това тенекията, която Владо вързал на Диана Любенова, била повече от звучна.

Дни преди предаването течаха анонси, а се оказа, че в последния момент Пенев коренно е променил решението си за участие. Или са му го променили.

Ще припомним, че последните по-значими изяви на комисар Попов, както е известен актьорът, са именно в ефира на Нова Тв. Освен че му беше поверена роля в хитовия сериал „Откраднат живот”, той взе участие и в „Маскираният певец”. Там беше сред панелистите, пише в. „Уикенд”.

Именно поради това той се съобразил със забраната за участие в други медии, наложена му от Нова. Спрял го и финансовият момент, коментират запознати. Договорът му предвиждал сериозни неустойки, ако си позволи да наруши заръка на ръководството.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече