Ultimate magazine theme for WordPress.

С нотка тъга! Веселин Маринов: Ковид-19 промени целия цвят!

0

- Advertisement -

Веселин Маринов е смятан за един от най-романтичните гласове на българската сцена. Десетилетия поред той радваше публиката с редовните си изяви. Но неизменно кризата, в която светът навлезе, преобърна и неговият сценичен живот.

В интервю за в. „Уикенд” изпълнителят споделя как преживява времената, в които изпълнителите трябва да правят и немислимото, за да оцелеят професионално:

Вече 7 месеца животът ми е различен. Преди година в интервюта и в разговори с приятели винаги казвах, че съм толкова добре подготвен професионално, че не знам дали нещо може да ме изплаши и спре.

Но ето че месеци по-късно дойде чудото Ковид-19, което промени целия свят.

В началото приемах всичко на шега. Реших, че това е възможност за почивка, шанс да обърна внимание на близките си.

С времето и задълбочаването на проблема с коронавируса в световен мащаб разбрах, че няма да е мимолетно. Започнаха да идват тревожни мисли в главата ми. Будех се нощем и мислех как ще продължи животът ми напред, как мога да съхраня моя екип – една добре смазана машина, с която години наред обикалям страната.

Когато разрешиха изяви в летните театри при 50% заетост на местата, използвах максимално възможността и направих 7 концерта.

Приходите бяха, за да поддържам екипа си. Наближи есента и с 30-процентното ограничение в залите не мога да планирам нови изяви. Изнесох концертите на 6,7 и 8 октомври в НДК при рестрикциите. Успях да представя и в София при много странен начин моя все още нов албум „Легенда за любовта”., разказва певецът.

И допълва, че след всеки концерт хората са го поздравявали за това, че се е престрашил да стъпи на сцената и да ги зарадва с гласа и емоцията си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече