Ultimate magazine theme for WordPress.

Стефан Рядков призна: Децата му го издържат!

0

- Advertisement -

Критична се оказа тази година, особено за актьорите, които нямах възможност да правят представления и доходите им секнаха за доста дълъг период. Сред потърпевшите се оказа и супер комикът Стефан Рядков, който не крие, че без децата си е нямало да се справи.

„Отнякъде трябва да идват средства за живот?! За радост не съм стигал до заеми и кредити. Децата помагат. Те не спряха да работят в извънредното положение“, не крие актьорът в интервю за „Уикенд“.

И добавя: „Не съм кандидатствал за никаква помощ, защото по предварителни разчети не се класирам в нито една графа. Артист на свободна практика съм, но нямаше смисъл да се опитвам. Чух, че процедурата е много тромава и тежка. Трябва да се трошат излишни нерви за нещо, което не се знае дали изобщо ще се случи. Важното е, че оцеляхме и се справихме в най-трудния период. Дано да няма нова изолация и да бъдем здрави, да не се заразим с Ковид-19“.

Дъщеря му и зет му работят в IT сферата, която бе особено благодатна по време на пандемията. Синът му пък е актьор в Пазарджишкия театър и също е помагал с каквото може.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече