Ultimate magazine theme for WordPress.

Божинката изрева от неприлични предложения: Стига! Не се издържа!

1

- Advertisement -

Футболистът Валери Божинов изригна в социалните мрежи: Не се издържа!

Повод за звучното му оплакване са нестихващият брой оферти за секс.

Неприличните предложения буквално го затрупват от всички посоки. А техни автори са мъже, жени, дори деца, коментира нападателят на Левски.

Подробности около това точно колко го е закъсал покрай секс офертите Божинката отново дава онлайн. И допълва, че ако има нужда от по-специално внимание, ще си каже.

Възмущение в думите му прозира и заради факта, че дори лица под 15-годишна възраст му отправят неприлични покани. За него това е повече от признак за липса на елементарно възпитание. По-скоро става дума за необходима намеса от по-сериозно естество.

Малко след поста на футболиста заваляха и коментари по адрес на апела му. Едни му се присмиваха, че с подобни думи звучи като изтoрмозена леличка, която няма време да сготви мусака?!

Но имаше и такива, които побързаха да разпалят още по-голям пожар. Фонът на сърчица, който Божинката бил избрал за поста си, дава директна асоциация, че едно пише, друго мисли.

Вместо да се виждат гневни емотикони, той намига палаво и праща виртуални сърчица. Да не би да става дума за нова тръпка, към която Божинката се обръща по завоалиран начин, гадаят потребителите.

1 Коментар
  1. […] „гневното“ му изказване стана новина в интернет, че Божинов е вдигнал ръце от неприлични […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече