Ultimate magazine theme for WordPress.

Коронавирус влезе в БНТ! Георги Любенов е положителен

0

- Advertisement -

Водещият на предаването по БНТ „Денят започва” Георги Любенов сподели, че е дал положителен тест за коронавирус.

Заради заразяването си той ще се изолира в рамките на следващите 2 седмици. Мястото му пред камерите за периода на карантина ще заеме колежката му Мариана Векилска, споделя самият той.

Като мярка след потвърден случай на Ковид-19 в БНТ са предприели цялостно дезинфекциране на помещенията и студиата. Освен това – всички, които са били в един екип с Любенов, ще преминат през задължително тестване.

След потвърждаване на случая на коронавирус, от Националната телевизия побързаха да излязат със становището, че спазват всички необходими предписания.

Входът в сградата е контролиран. Спазва се и изискването да не се смесват хора, които работят в различните предавания. Маските са задължителен атрибут. Използването им е задължително във всички общи помещения в сградата на медията. Като изискването важи не само за гостите, но и за служителите.

Що се отнася до водещият на „Денят започва”, той разказва, че се чувства добре. Резултатът, че е положителен, излязъл при рутинен PCR-тест, допълва той. Преди да даде положителната проба, не е имал никакви оплаквания и симптоми. Към този момент няма промяна в състоянието му.

Въпреки това той съветва всички, които в един или друг момент са имали контакт с него, да се изследват.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече