Ultimate magazine theme for WordPress.

Тото от „СкандаУ” извади рамо по време на футболен мач

0

- Advertisement -

Рапърът Тото извади рамото си, играейки в приятелски футболен мач.

Вокалистът на „СкандаУ” разцъквал с приятели на базата на Благой Георгиев, когато го застигнал неприятният инцидент.

Играта започнала като всеки друг ден. Рапърът и аверите му използвали хубавото време и се събирали ако не всеки ден, то през ден. Така се случило и преди седмица, когато пострадал музикантът.

По време на срещата той направил нераглементирано движение, което извадило рамото от ставата. Незабавно му била оказана бърза помощ и бил откаран в болнично заведение.

Лекарите там си свършили работата бързо. Но все пак само който е „вадил рамо”, знае каква неописуема болка предизвиква въпросната контузия.

Все пак Тото се стегнал и на последното му участие „Маскираният певец” малцина забелязали, че движенията му са леко сковани. Той се представил повече от прилично, като се има предвид сериозността на сполетялата го травма.

Ще припомним, че това не е първият инцидент, застигащ „СкандаУ”. Преди около година сценичният партньор на Тото – Лъчо – счупи крак. В продължение на няколко месеца той се придвижваше с патерица, което малко или много обърка общите сценични планове.

Затова и Тото е благодарен, въпреки болката и неразположенията, че положението при него е по-леко, коментират близки до музикалния тандем.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече