Ultimate magazine theme for WordPress.

Къванч Татлъту системен насилник! Бие жена си?

0

- Advertisement -

Къванч Татлъту посяга на съпругата си Башак Дизер, гърмят от 3-4 дни турските медии. Информацията тръгна най-напред от тв водещата Бирджан Бали. Тя заяви, че според неин източник, звезда №1 на турските сериали често изпуска нервите си и стоварва юмруци и ритници върху половинката си.

„Аз самата не мога да повярвам, че всеобщият любимец проявява насилие спрямо жена си – двамата винаги са мили един с друг, когато са на публични места. Но и човекът, който ми сподели за семейните им проблеми, няма причина да си измисля и да злепоставя”, коментира журналистката.


До този момент нито Къванч, нито Башак са взели отношение по плъзналата из турските таблоиди и сайтове мълва. Затова пък някогашната изгора на Татлъту Азра Акън категорично го защити, обявявайки, че е неспособен да вдигне ръка на която и да било представителка на нежния пол. „Познавам го много добре, той е 100-процентов джентълмен”, гласи нейното изявление, пише „Уикенд“.  


Азра и османският Брад Пит бяха интимни в продължение на цели 11 години. В този период те ту се разделяха, ту се събираха. В турските арт среди се говори, че през 2009-а Къванч предлагал брак на бившата Мис Свят, но тя не му отговорила еднозначно – отвърнала му, че й трябва време да обмисли офертата.


Обиден от увъртането й, актьорът от „Ирония на съдбата” се зарекъл никога повече да не изпада в подобна унизителна ситуация и да не моли жена за сватба, но по-късно нарушил клетвата си и поискал ръката на Башак Дизер.  


Татлъту и съпругата му се венчаха през 2016-а в посолството на Турция в Париж. Сватбата им не беше голяма – гостите бяха само 40 души.


Башак е по-възрастна от житейския си партньор. Красавицата се загаджи с най-популярния турски актьор след развода си в края на 2013-а. Двамата с Къванч посрещнаха заедно 2014-а в Измир и оттогава живеят заедно.


Дизер е кака на мъжа си със 7 години. В миналото си обаче Татлъту е спал и с по-възрастна от нея – някога той бе хлътнал по Мелтем Джумбул, която е с 13-години по-стара. Друга негова бивша изгора – споменатата вече Азра Акън, също му е какичка, но разликата във възрастта им не е драстична.


Само преди седмица сем. Татлъту бе засечено на плаж в района на Урла, Измир. Съпрузите се радваха на морските вълни и яхтата си в компанията на своето куче и по нищо не личеше, че между тях има каквото и да било напрежение.  

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече