Ultimate magazine theme for WordPress.

Халваджиян го изрита, Рачков пак му прави пари

0

- Advertisement -

Броят на феновете, дошли да гледат „Маги и приятели”, този път надхвърли обичайният.

Става дума за шоуто, което продуцентът организира в заведението на съпругата си. Въпреки лошото време и дъжда, мнозинството чакаше на опашка да види наистина ли Рачков ще преклони глава и отново ще пристане на Халваджиян.

Ще припомним, че Димитър Рачков получи мощен шут от шоуто „Маскираният певец”. От обичаен водещ, той се превърна в страничен наблюдател.

Това опредено му е коствало много. Но явно в него има още какво да се пречупва. В привидно отлично настроение той отговаряше разпалено на въпросите на бившия си шеф.

Двамата говореха за предаванията, през които са преминали ръка за ръка. Накрая се стигна и до култовия формат, който тече в момента и за който Рачков получи червен картон. Но така и не стана ясно защо мястото му беше заето от Геро.

Факт е, че публиката остана доволна от това, че видя любимеца си. На свой ред, кърдрокосият водещ се постара да ги зарадва и развесели на максимална степен. Пусна в действие някои от най-забавните си истории. А хората, дошли специално заради него, му отвърнаха с одобрителни възгласи и мощни аплодисменти.

За да подкрепи своята половинка, в публиката беше и Анита – новата жена в живота на Рачков.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече